LEGO City – Godstog (60198)

1.699,00 kr. Original price was: 1.699,00 kr..1.399,95 kr.Current price is: 1.399,95 kr..
-18%

På lager

LEGO City – Godstog (60198) er et sjovt og interaktivt sæt, der giver børn mulighed for at bygge deres eget godstog. Sættet indeholder en motorvogn, en kulvogn, en kranvogn og en kassevogn, samt en motorvogn med en kranarm og en kranvogn med en kranarm. Derudover er der også en figur, en kranfører, en kulminearbejder og en kassevognfører.

Motorvognen har en motor, der kan bevæge sig frem og tilbage, og den har også en kranarm, der kan løfte kulvognen. Kulvognen har en kulminearbejder, der kan fylde kulvognen med kul. Kranvognen har en kranarm, der kan løfte kassevognen, og kassevognen har en kassevognfører, der kan fylde kassevognen med gods.

Sættet indeholder også et stykke track, der kan bruges til at køre godstoget på. Tracket kan kombineres med andre LEGO City-sæt for at skabe et større togsystem.

LEGO City – Godstog (60198) er et sjovt og interaktivt sæt, der giver børn mulighed for at udforske deres kreativitet og lære om godstransport. Det er et godt sæt til børn i alderen 5-12 år.