Baby Born Dukken er den mest populære dukke !

Baby Born er dukken hvor du kan få ligeså meget tilbehør til som en rigtig baby.

Skal du ud og gå tur i barnevognen med din søde Baby Born dukke? Eller skal den måske med en tur i bad? Ingen problemer i det. Dukken kan tåle både en tur i skoven og i badet.

Den meget populære dukkeserie fra Zapf Creation er nogle af de mest livagtige dukker på markedet. Dukkerne er meget livagtige og kan både græde, spise, tisse, gå på potte, tage bad og lukke øjnene når den sover. Og best af alt virker alle disse funktioner uden brug af batterier. Til Dukkerne fås der en masse spændende tilbehør lige fra tøj og sko til barnevogne eller en interaktiv brusekabine.  Ja, det er helt vildt hvad man kan få til disse søde og vellignende dukker. Med en af disse populære dukker får du en ny ven som kan give din en masse dejlige legetimer.

Dukken har det som modernet er kaldet Soft Touch krop som er en hård krop men samtidig blød i forhold til de klassiske plastik dukkekroppe, man har bevidst fasthold den faste krop da en af de mest anvendte funktioner hos børn der har dukken er den skal med i bad og det kan den nemlig snildt klare ligesom en tur på cyklen også er et hit hvor du kan få den populære cykelstol og cykelhjelm.

Skal det gå endnu stærkere kan du få den seje scooter med scooter tøj og hjelm til også.