Yookidoo vandleg:

En række magisk legetøj – designet til leg i badet. Designet til at træne koordination og begreber som tom/fuld – tung/let – flyde/synke.

Masser af sjove aktiviteter i badet til de små uden merforbrug af vand, da det hele foregår med batteridrevne pumper. Designet til små hænder.

Yookidoo Legetøj

Tryllekunstner, lærer, videnskabsmand eller drømmer – vi ved, at hvert barns ånd er forskelligartet og speciel.

Fra det tidspunkt, de er født og gennem de tidlige år, nærer hvert stænk, lyd, billede, fornemmelse og åbenbaring dem i deres opdagelse. Her tror Yookidoo på, at legetøj spiller en vigtig rolle gennem barndommen og udvikler som sådan innovativt legetøj, der inspirerer til nysgerrighed og udvikling gennem sjov og leg.

Yookidoo opfundet i designstudiet og krediteret for at lancere hidtil uset udviklingslegetøj til adskillige globale mærker. Mange af disse legetøj blev bestsellere over hele verden, skabte nye produktkategorier og ændrede for altid markedet.

I årene siden har Yookidoo udviklet sin egen unikke identitet, og deres produkter har bragt dem ud over alt, hvad de kunne have forestillet sig- til mere end 60 lande over hele kloden, millioner af glade forældre og utallige fortryllede børn.

Yookidoo produkter :

Vores prisvindende, og ofte revolutionerende, babylegetøj, badelegetøj, legegymnastik og andre produkter handler om sjov, udforskning og opdagelse.

Vi er dedikerede til at engagere børn i alle aldre og stadier, møde dem, hvor de er og udfordre dem på de helt rigtige måder for at udvikle nye færdigheder. Hvert af vores produkter er et kærlighedsværk, designet med tankevækkende sans for detaljer og udformet med flere lag af erfaring til et barns små hænder og synspunkt.

Hos Yookidoo sigter vi efter at skabe legetøj, der aldrig er set før, samtidig med at vi prioriterer sikkert legetøj, der er bæredygtigt.

De vil fascinere dit barn på alle stadier af vækst og udvikling og vil vare og holde, mens dit barn leger med dem igen og igen gennem årene.

fra Ide til produkt :
En produktidé kan komme fra uventede steder, fra en historie vi hører, en teknologi vi ser, endda et almindeligt værktøj eller objekt.

Det kan komme fra vores børns behov, eller endda vores eget indre barn. Et eksempel er et billede, vi stødte på, af en mor-elefant, der bader sin baby ud i naturen.

Den kærlige, legende karakter af denne interaktion antændte en gnist af geni. Vi begyndte at undersøge, hvordan dette hænger sammen med den funktionalitet, vi søger at give forældre, når de bader deres baby, og hvad der kan være legende ved det for børn. Vi begyndte en gennemtænkt undersøgelse og udviklede konceptet – det var sådan, vores bedst sælgende elefantbruser først kom til live.

Ingen produkter blev fundet, der matcher din søgning.