Nikko Fjernstyret Legetøj

Skal du ud og købe en fjernstyret bil så kan det godt betale sig at kigge på Nikko fjernstyret biler, og deres spændende sortiment.

Deres produkter er produceret i en rigtig god kvalitet og tilmed til nogle fornuftige priser. Deres serie af biler rummer både min første fjernstyret bil modeller til mere advancede all-terrain biler til de lidt større børn. Man går aldrig fejl i byen med et radiostyret produkt fra Nikko.

Nikko blev grundlagt tilbage i 1958 i Japan af den Takeshi Hattori. Men startede først i 1966 med at producerer fjernstyrede biler. I 1977 ekspanderede firmaet med en masse nye fabrikker rundt om i hele verden, USA, Europa, Afrika, Australien med flere. Serien af fjernstyret biler dækkede allerede på det tidspunkt over både smarte Buggyer, højhastighedsbiler og terrænkøretøjer.

I dag er den verdenskendte producent så store at de både har nogle af de fedeste serier af fjernstyret biler på markedet , men ikke nok med det har Nikko i dag også nogle vanvittige fede serier med  helikoptere, fly og ikke mindst nogle af de sejeste droner.