Barbie Dukken er verdens mest populære modedukke!

Mode dukken stammer tilbage fra 1959 da den blev opfundet af producenten Mattel med tanken om at lave en 3D påklædningsdukke.

Barbie som dukken kom til at hedde blev et kæmpe hit og er det stadig den dag idag.

Dukken har fra start været med til at afspejle mange piges prinsessedrømme hvilket også har været med til at gøre prinsesseserierne til de klart mest populære modeller.

Dukker og tilbehør

Barbie har en masse tilbehør, du kan få Barbie Biler, Autocamper, klædeskab og naturligvis Barbie Tøj.

Den populære dukke har gennem årene udviklet sig og tilpasset sig tidens trends og mode. Hun har fået forskellige looks og personligheder, alt efter hvad der har været populært på det pågældende tidspunkt.

Der findes udgaver af dukken i alle former, størrelser og etniciteter, så alle piger kan finde en Barbie dukke, de kan identificere sig med.

Dukken er ikke kun en legetøjsfigur, men også et symbol på kvinders styrke, selvstændighed og evne til at forfølge deres drømme. hun har inspireret millioner af piger verden over til at tro på sig selv og følge deres passioner.

Hun er en ikonisk figur, der fortsat er elsket af generationer og vil fortsætte med at være en vigtig del af popkulturen i mange år fremover.