5 Surprises Newborn Unicorn Squad Series 2, FSDU with Base (50125)

79,95 kr. Original price was: 79,95 kr..49,95 kr.Current price is: 49,95 kr..
-38%

Produktet er en FSDU (Floor Standing Display Unit) med en base, der indeholder 5 overraskelser fra Newborn Unicorn Squad Series 2. Det er en samling af små enhjørninge-figurer, der er perfekte til at samle og lege med.

På lager

Varenummer (SKU): 137-50125 Kategori: EAN: 5713396501246

Produktbeskrivelse:

5 Surprises Newborn Unicorn Squad Series 2, FSDU with Base (50125) er en spændende og magisk legetøjsserie, der vil bringe glæde og fantasi til børn i alle aldre. Denne serie er den anden udgave af den populære Newborn Unicorn Squad og er fyldt med endnu flere overraskelser og sjov.

FSDU (Floor Standing Display Unit) med base er en praktisk og attraktiv måde at præsentere og opbevare disse søde små enhjørninger på. Denne enhed er let at samle og kan placeres i butikker, på messer eller endda derhjemme for at skabe en iøjnefaldende udstilling.

Hver pakke i serien indeholder 5 overraskelser, der er designet til at skabe spænding og nysgerrighed hos børnene. Når pakken åbnes, vil de opdage en sød og farverig Newborn Unicorn, der er klar til at blive elsket og plejet af sin nye ejer.

Hver Newborn Unicorn har sin egen unikke stil og personlighed. De er lavet af blødt og behageligt materiale, der gør dem perfekte til kramning og leg. Deres farverige manke og hale tilføjer en ekstra touch af magi og sjov.

Udover den søde enhjørning inkluderer hver pakke også en flaske, en ble, en sut og en magisk klistermærke. Disse tilbehør giver børnene mulighed for at tage sig af deres Newborn Unicorn og skabe deres egne fantasifulde historier og rollespil.

Med 5 Surprises Newborn Unicorn Squad Series 2 kan børnene samle og bytte enhjørninger med deres venner, hvilket fremmer social interaktion og kreativ leg. Serien er også perfekt til at udvikle finmotoriske færdigheder og fantasi hos børnene.

Denne serie er velegnet til børn i alderen 3 år og derover og er et fantastisk valg som gave eller belønning. Med sin charmerende æstetik og spændende overraskelser vil 5 Surprises Newborn Unicorn Squad Series 2, FSDU with Base (50125) helt sikkert bringe smil og glæde til enhver enhjørningselsker.