Spidey – 20cm Black Panther

169,95 kr.

Spidey – 20cm Black Panther er en actionfigur, der repræsenterer karakteren Black Panther fra Marvel-universet. Figuren måler 20 cm i højden og er designet til at ligne superhelten detaljeret.

På lager

Varenummer (SKU): 51-5860864 Kategori: EAN: 5010994196264

Produkt: Spidey – 20cm Black Panther

Beskrivelse:
Spidey – 20cm Black Panther er en actionfigur, der bringer Marvels ikoniske karakter, Black Panther, til live med imponerende detaljer og kvalitet. Denne figur måler 20 cm i højden og er designet med en høj grad af autenticitet for at afspejle Black Panthers udseende fra Marvel-universet.

Figuren er fremstillet i holdbart plastmateriale, der sikrer lang levetid og modstandsdygtighed mod almindelig slitage. Den sorte dragt, som Black Panther bærer, er nøje genskabt med en glansfuld finish og indgraverede detaljer, der illustrerer det avancerede Wakanda-design. Øjnene på masken er lavet med en let skinnende effekt, der giver et mere livagtigt og intens udtryk.

Black Panther-figuren har flere artikulationspunkter, herunder i arme, ben og hoved, hvilket gør det muligt at placere ham i forskellige dynamiske stillinger. Dette gør figuren ideel til både leg og udstilling. Tilbehør inkluderer en aftagelig kappe og karakteristiske våben som kløer, som kan fastgøres til figurens hænder.

Produktet er velegnet for samlere og fans af alle aldre, der ønsker at tilføje et stykke af Marvels univers til deres samling. Med sin robuste konstruktion og detaljerige design er Spidey Black Panther en fremragende repræsentation af den elskede superhelt.