Spidey – Glow Tech Web Crawler Bil

349,95 kr.

Spidey – Glow Tech Web Crawler Bil er et legetøjskøretøj inspireret af Spider-Man, der har særlige lysfunktioner og kan kravle op ad vægge. Dette legetøj kombinerer actionfyldt leg med teknologiske elementer for at efterligne superhelteevner.

På lager

Varenummer (SKU): 51-5859487 Kategori: EAN: 5010994104405

Beskrivelse:
Spidey – Glow Tech Web Crawler Bil er en innovativ legetøjsbil, der bringer spændingen fra Spider-Man universet ind i børneværelset. Denne bil er designet med avanceret teknologi, der tillader den at klatre på vægge og lofter, ligesom den ikoniske superhelt. Bilen er udstyret med en særlig “Glow Tech”-funktion, der gør den i stand til at lyse i mørket, hvilket tilføjer en ekstra dimension af sjov og gør legen endnu mere livagtig under alle lysforhold.

Bilen styres via en fjernbetjening, der er let at håndtere for børn. Den har flere kontrolmuligheder, herunder frem, tilbage, venstre og højre, samt en speciel knap til at aktivere Glow Tech-funktionen. Denne funktion gør det muligt for børn at følge bilens spor i mørket, da den efterlader en lysende sti.

Designet af Spidey – Glow Tech Web Crawler Bil er inspireret af Spider-Man’s karakteristiske røde og blå farver, med grafiske elementer, der minder om hans dragt. Bilen er robust og holdbar, lavet af højkvalitetsmaterialer, der kan tåle både høj hastighed og stød, når den kører på vægge og lofter.

Samlet set er Spidey Bilen er en spændende og nyskabende legetøjsbil, der bringer magien fra Spider-Man til live og giver timevis af underholdning for små superhelte-entusiaster.