Spidey – Figur Pakke

329,95 kr.

Spidey – Figur Pakke indeholder en actionfigur af Spidey fra Marvel-universet, komplet med tilbehør og bevægelige led. Pakken er designet til at genskabe scener fra filmene og stimulere kreativ leg.

På lager

Varenummer (SKU): 51-F94835L00 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 5010996221704

Produktnavn: Spidey – Figur Pakke

Produktbeskrivelse:
Spidey – Figur Pakke er en samling af actionfigurer inspireret af den populære Marvel superhelt, Spider-Man. Denne pakke indeholder flere figurer, der repræsenterer forskellige versioner af Spider-Man samt hans allierede og fjender fra Spider-Man universet.

Indhold:
1. Klassisk Spider-Man figur: Denne figur er designet med Spider-Mans ikoniske røde og blå dragt. Figuren er ca. 15 cm høj og har flere artikulationspunkter, hvilket gør den yderst fleksibel og ideel til at genskabe forskellige actionfyldte positurer.
2. Miles Morales Spider-Man figur: Inspireret af karakteren fra “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, denne figur har det karakteristiske sorte og røde kostume. Ligesom den klassiske figur, er denne også ca. 15 cm høj og har flere bevægelige led.
3. Spider-Gwen figur: Denne figur repræsenterer Gwen Stacy som Spider-Woman, med hendes unikke hvide og lyserøde dragt. Figuren har lignende artikulationsmuligheder som de andre figurer i pakken.
4. Venom figur: En af Spider-Mans mest berygtede fjender, denne figur er større og mere robust end de andre figurer. Den har et detaljeret design, der fremhæver Venoms truende udseende med store muskler og den karakteristiske sorte og hvide markeringer.
5. Green Goblin figur: Denne figur viser den klassiske skurk i hans grønne dragt og med hans ikoniske glider. Figuren inkluderer også tilbehør som f.eks. græskar bomber.

Tilbehør:
Hver figur kommer med relevante tilbehør, der forbedrer legemulighederne. Dette inkluderer web-skydere for Spider-Man figurerne, forskellige våben for skurkene og unikke gadgets, der er specifikke for hver karakter.

Materialer:
Figurerne er lavet af højkvalitets plast, der sikrer holdbarhed og en fin finish. Farverne er levende og detaljerne er nøje udarbejdet for at sikre en autentisk repræsentation af hver karakter.

Anvendelse:
Spidey – Figur Pakke er perfekt for samlere og fans af Spider-Man. Den er også ideel til børn, der ønsker at genskape scener fra filmene, tegneserierne eller skabe deres egne eventyr i Spider-Man universet.

Aldersgruppe:
Anbefales til børn fra 4 år og op, men er også en populær samlerobjekt for voksne fans af Marvel universet.

Pakken tilbyder en omfattende samling af figurer, der både kan bruges til leg og udstilling, hvilket gør den til en værdifuld tilføjelse til enhver Spider-Man entusiasts samling.