Brio Tog – Dinosaur Togbanesæt

599,95 kr.

Brio Tog – Dinosaur Togbanesæt er et legetøjssæt, der kombinerer en klassisk trætogbane med dinosaurtema. Sættet inkluderer skinner, et tog, dinosaurfigurer og landskabselementer for at skabe en forhistorisk legeverden.

På lager

Varenummer (SKU): 4-36094 Kategori: EAN: 7312350360943

Produktnavn: Brio Tog – Dinosaur Togbanesæt

Produktbeskrivelse:
Brio Dinosaur Togbanesæt tager børnene med på en forhistorisk rejse til dinosaurernes verden. Dette sæt er designet til at inspirere og udvikle børns fantasi og finmotorik gennem leg. Sættet indeholder en farverig træbane med flere skinner, der kan samles på forskellige måder, hvilket giver mulighed for kreativ opbygning og timevis af underholdning.

I centrum af sættet finder man en vulkan med en spændende funktion; når toget kører igennem vulkanen, aktiveres en lydeffekt, der simulerer et vulkanudbrud, hvilket tilføjer en ekstra dimension til legen. Vulkanen er detaljeret designet med realistiske træk, der gør oplevelsen mere livagtig.

Toget i sættet er robust og lavet af høj kvalitetstræ og plast. Det inkluderer en klassisk Brio-lokomotiv samt to vogne, der kan transportere dinosaurfigurer. Disse dinosaurfigurer, som også medfølger i sættet, er håndmalede og detaljeret udformet for at ligne ægte dinosaurer, hvilket gør dem til en stor attraktion for børnene.

Sættet Brio Tog – Dinosaur Togbanesæt kompatibelt med andre Brio togbanesæt, hvilket giver mulighed for at udvide og bygge større og mere komplekse togbaner. Dette gør det muligt for børn at bruge sættet sammen med andre Brio produkter de måtte have, og dermed fortsætte med at udvikle deres kreative byggefærdigheder.

Brio Dinosaur Togbanesæt er ideelt for børn i alderen 3 år og op, og det understøtter deres udvikling af koordination og problemløsningsevner. Med sin høje kvalitet og sikkerhedsstandarder, er dette sæt en fantastisk gaveidé til børn, der elsker både tog og dinosaurer.