Dykkerbriller 6-10år

79,95 kr.

Dykkerbriller designet til børn i alderen 6-10 år. De sikrer en tæt og komfortabel pasform, ideel til svømning og vandsport.

Ryd

Produktbeskrivelse: Dykkerbriller 6-10år

Disse dykkerbriller er designet specielt til børn i aldersgruppen 6-10 år, hvilket gør dem til det perfekte valg for unge svømmere og dykkere. Brillerne er fremstillet med høj kvalitet, holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og modstand mod slitage.

Linsen på dykkerbrillerne er lavet af hærdet glas, der er modstandsdygtigt over for ridser og giver en klar og uforstyrret udsigt under vandet. Glasset er også behandlet med en anti-dug teknologi, der forhindrer kondens og sikrer, at børnene har en klar udsigt, selv under længere perioder i vandet.

Rammerne på Dykkerbriller 6-10år er fremstillet af et blødt, men robust silikone materiale, der sikrer en behagelig pasform omkring øjnene uden at forårsage irritation eller ubehag. Denne silikone kant hjælper også med at forhindre vand i at trænge ind i brillerne, hvilket sikrer en tør og behagelig oplevelse.

Stroppen på dykkerbrillerne er nem at justere, hvilket gør det muligt for børnene selv at tilpasse pasformen, så de sidder sikkert og komfortabelt under alle aktiviteter. Stroppen er også fremstillet af et holdbart og elastisk materiale, der kan tåle gentagen brug og strækning uden at miste sin form.

Farverne og designet på dykkerbrillerne er livlige og børnevenlige, hvilket gør dem attraktive for børnene og tilskynder til leg og læring i vandet. Brillerne er tilgængelige i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Samlet set er disse dykkerbriller en ideel løsning for børn, der ønsker at udforske undervandsverdenen, hvad enten det er i poolen eller i åbent vand. De kombinerer sikkerhed, komfort og sjovt design, hvilket gør dem til en favorit blandt både børn og forældre.

Farve

Blå, Grøn, Gul, Orange