Lego Harry Potter 76424 – Flyvende Ford Anglia

129,95 kr.

Lego Harry Potter 76424 – Flyvende Ford Anglia er et byggesæt, der genskaber den ikoniske scene fra “Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer”, hvor Harry og Ron flyver til Hogwarts i en magisk blå bil. Sættet indeholder detaljerede figurer og elementer, der opfordrer til kreativ leg og genskabelse af berømte øjeblikke fra filmen.

På lager

Varenummer (SKU): 9-76424 Kategori: EAN: 5702017583075

Produktnavn: Lego Harry Potter 76424 – Flyvende Ford Anglia

Produktbeskrivelse:
Lego Harry Potter 76424 – Flyvende Ford Anglia er en spændende byggesæt, der bringer magien fra J.K. Rowlings univers direkte ind i børneværelset. Dette sæt er baseret på den ikoniske scene fra “Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer”, hvor Harry og Ron flyver til Hogwarts i den fortryllede Ford Anglia.

Sættet indeholder 165 dele og er velegnet til børn fra 8 år og op. Det omfatter en detaljeret model af den blå Ford Anglia med fungerende døre, foldbart tag, og hemmelige rum, hvor magiske genstande kan gemmes. Bilen har også bevægelige dele, såsom roterende hjul, der gør legen mere realistisk og interaktiv.

Der medfølger fire minifigurer: Harry Potter, Ron Weasley, Lucius Malfoy og Dobby. Hver figur er udstyret med karakteristiske tilbehør som tryllestave og en sok, som er central for Dobbys historie i bogen.

En unik funktion ved dette Lego-sæt er Whomping Willow, som er en stor, bevægelig model af det voldsomme træ, der angriber bilen i filmen. Træet har drejelige grene, og når bilen placeres korrekt, kan børnene genskabe scenen, hvor træet svinger sine grene for at “slå” til bilen.

Sættet leveres også med en lille model af Hogwarts-porten, som tilføjer ekstra detaljerigdom og skaber en fuldendt spiloplevelse, der opmuntrer til rollespil og historiefortælling.

Lego Harry Potter er ikke kun en fantastisk måde at genopleve en af de mest spændende scener fra Harry Potter-serien, men også en fremragende mulighed for at udvikle børns finmotorik og stimulere deres fantasi gennem bygning og leg.