Spil – Coco Crazy

249,95 kr.

Coco Crazy er et familiespil, hvor spillere skal huske placeringen af forskellige frugter under kokosnøddeskaller for at samle sæt og score point. Spillet er designet til at teste og forbedre spillernes hukommelse og observationsevner.

På lager

Varenummer (SKU): 1201596 Kategorier: , EAN: 5700002195845

Produktbeskrivelse: Spillet Coco Crazy

Coco Crazy er et underholdende familiespil, der kombinerer hukommelse og strategi, og er designet til at engagere spillere i alle aldre. Spillet er produceret af Ravensburger, kendt for deres kvalitet og innovative spildesign.

Indhold:
– 1 spillebræt
– 36 kokosnødder lavet af robust plast
– 36 farvede chips
– 1 terning med farver
– Spilleregler

Spillets Mål:
Målet med Coco Crazy er at samle så mange kokosnødder som muligt. Hver kokosnød indeholder en farvet chip, og spillerne skal huske, hvilke farver der er under hvilke kokosnødder, når de bliver vendt om i løbet af spillet.

Sådan spiller du:
Spillet starter med, at alle kokosnødderne placeres på spillebrættet med chipsene skjult under dem. Spillerne skiftes til at rulle terningen, som angiver hvilken farve chip de skal finde. Spilleren vælger en kokosnød at åbne, og hvis chippen matcher farven på terningen, får spilleren at beholde kokosnødden. Hvis ikke, bliver kokosnødden lagt tilbage på plads, og den næste spiller får sin tur.

Spillet kræver god hukommelse og taktisk overvejelse, da man skal huske, hvor de forskellige farvede chips er placeret, samtidig med at man forsøger at forhindre modstanderne i at få de kokosnødder, de har brug for.

Alder og antal spillere:
Coco Crazy er velegnet for spillere fra 7 år og op, og kan spilles af 2-8 spillere, hvilket gør det til et ideelt spil for både familier og gruppeaktiviteter.

Spillets Varighed:
En typisk spillerunde varer omkring 20-30 minutter, hvilket gør det til et perfekt spil for en sjov og hurtig spilleaften.

Konklusion:
Coco Crazy er et spændende og farverigt spil, der udfordrer spillernes hukommelse og strategiske tænkning. Med sit engagerende gameplay og simple regler er det et hit for børn og voksne og en fremragende tilføjelse til enhver spilsamling.