Robo Forces Transformer 26cm

199,95 kr.

Robo Forces Transformer er en 26 cm høj transformerende robotlegetøj. Den kan skifte mellem robotform og køretøj, hvilket giver alsidig leg.

Ryd

Varenummer (SKU): 410-30090Z Kategori:

Produkt: Robo Forces Transformer 26cm

Beskrivelse:
Robo Forces Transformer er en imponerende 26 cm høj robotlegetøj, der er designet til at fange fantasien hos børn og samlere. Denne transformerende robot kan skifte mellem en robust robotfigur og et dynamisk køretøj, hvilket giver dobbelt så meget sjov og spilværdi.

Robotten er fremstillet af højkvalitetsplast med en metallisk finish, der giver den et futuristisk og holdbart udseende. De artikulerede led tillader fuld bevægelse i både robot- og køretøjstilstand, hvilket gør det muligt for brugeren at indtage forskellige poser og tilpasse legetøjet efter eget ønske.

I robottilstand fremstår figuren med imponerende detaljer, inklusive et markant ansigt, detaljerede panserplader og energikerner

I køretøjstilstand transformerer robotten til et strømlinet, pansret køretøj med fungerende hjul og realistiske lydeffekter, der efterligner motorlyde og bevægelse. Designet er optimeret for glat transformation mellem de to tilstande, hvilket gør det nemt for børn at skifte frem og tilbage uden hjælp.

Robo Forces Transformer 26cm Pakken indeholder også tilbehør som våben og skjolde, der kan fastgøres til robotten i begge tilstande for udvidet leg og displaymuligheder. Robo Forces Transformer er ikke kun et legetøj, men også et samlerobjekt, der appellerer til både yngre fans og erfarne samlere.

Aldersgruppe: Anbefales til børn fra 6 år og op, samt voksne samlere.

Batterikrav: Bruger ikke batterier

Robo Forces Transformer er det perfekte valg for dem, der elsker robotter og transformation, og tilbyder timevis af underholdning og kreativ leg.

Farve

Blå, Gul, Orange, Rød