Robo Forces Transformer – Change Bot

119,95 kr.

Robo Forces Transformer – Change Bot er et legetøj, der kan transformeres fra en robot til et køretøj. Dette legetøj er designet til at fremme kreativ leg og motoriske færdigheder hos børn.

Ryd

Varenummer (SKU): 410-30560Z Kategori:

Produkt: Robo Forces Transformer – Change Bot

Beskrivelse:
Robo Forces Transformer – Change Bot er en innovativ og dynamisk legetøjsrobot designet til at inspirere og underholde børn i alderen 6 år og opefter. Denne avancerede transformerrobot kan skifte form og funktion gennem en række forskellige modes, hvilket giver børnene en interaktiv og engagerende legeoplevelse.

Design og Funktioner:
Change Bot er fremstillet af holdbart, højkvalitets plastik og metaldele, der sikrer lang levetid og modstandsdygtighed over for almindelig slitage. Robotten har en højde på ca. 30 cm i sin primære robotform og er udstyret med flere bevægelige led, der tillader en bred vifte af bevægelser og positioner.

Transformeringsmekanisme:
Change Bot kan transformeres fra en robot til et køretøj og tilbage igen. Transformationen aktiveres ved en kombination af manuelle justeringer og automatiske mekanismer, som er både glatte og brugervenlige. I køretøjsmode omdannes robotten til en futuristisk bil eller jet, afhængigt af modellen, komplet med rullende hjul eller udtrækkelige vinger.

Interaktivitet:
Udover dens transformerende egenskaber er Change Bot udstyret med lyd- og lysfunktioner, der aktiveres under transformation eller når den bruges i leg. Lydeffekterne inkluderer motorlyde i køretøjsmode og forskellige robotlyde i robotmode, mens LED-lysene giver en tiltalende visuel effekt.

Pædagogisk Værdi:
Change Bot er designet til at fremme problemløsning og finmotoriske færdigheder gennem transformationen og manipulationen af robottens forskellige dele. Legetøjet opfordrer også til kreativ leg og kan hjælpe med at udvikle børns forståelse for årsag og virkning.

Sikkerhed og Kvalitet:
Produktet er testet og godkendt i overensstemmelse med internationale sikkerhedsstandarder, og alle materialer er ikke-giftige og sikre for børn. Change Bot leveres med en detaljeret brugervejledning og anbefalinger til sikker brug.

Samlet set tilbyder Robo Forces Transformer – Change Bot en spændende og multifunktionel legetøjsoplevelse, der vil fange og holde børns interesse gennem leg og læring.

Farve

Blå, Gul, Rød