Baby Beau Dukke 40cm med Tilbehør

299,95 kr.

Baby Beau Dukke 40cm med Tilbehør er en dukke, der måler 40 cm i højden og kommer med forskellige tilbehør, såsom tøj og legetøj. Dette produkt er designet til at give børn en realistisk og underholdende legeoplevelse.

På lager

Varenummer (SKU): 410-02021Z Kategori: EAN: 8714627020212

Produkt: Baby Beau Dukke 40cm med Tilbehør

Beskrivelse:
Baby Beau er en charmerende dukke, der måler 40 cm i højden, designet til at efterligne udseendet og følelsen af en rigtig baby. Dukken er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og en blød, realistisk følelse ved berøring. Baby Beau har livagtige træk, inklusive detaljerede øjne, bløde øjenvipper, og en mildt rosa farvetone på kinderne, der giver et sundt og naturligt udseende.

Tilbehørssættet til Baby Beau inkluderer flere elementer, der forbedrer legen og interaktionen med dukken. Sættet omfatter:
1. En blød, mønstret babydragt, der er nem at tage af og på, hvilket gør det sjovt for børn at klæde dukken på.
2. En matchende hue, der hjælper med at holde dukkens hoved varmt og tilføjer et yndigt look.
3. En sut, der passer til dukkens mund, ideel for rollespil om spisetid og sovetid.
4. Et tæppe, der kan bruges til at svøbe dukken, hvilket giver en ekstra dimension af pleje og omsorg i legen.
5. En flaske, der fuldender oplevelsen af at fodre dukken, hvilket er perfekt for små børn, der lærer om ansvar og omsorg.

Baby Beau er designet med tanke på børns udvikling og stimulerer fantasifuld leg, empati og sociale færdigheder. Dukken er velegnet for børn fra 3 år og op, og dens størrelse gør den let at håndtere for små hænder. Dette gør Baby Beau til en ideel følgesvend for dit barn, både under leg og som en trøstende ven ved sengetid.