Skydeskive til Nerf og X-Shot

129,95 kr.

Skydeskiven til Nerf og X-Shot er designet til at forbedre præcision og skydefærdigheder ved brug af Nerf- eller X-Shot-blasterne. Den er holdbar, let at opsætte og ideel til både indendørs og udendørs brug.

På lager

Varenummer (SKU): 410-32876A Kategori: EAN: 8714627014877

Produkt: Skydeskive til Nerf og X-Shot

Beskrivelse:
Denne skydeskive er designet til brug med både Nerf og X-Shot blasters, hvilket gør den til et alsidigt valg for fans af skumdartspil. Skydeskiven er fremstillet af holdbart materiale, der kan modstå gentagne skud fra skumdartblasters. Den har en diameter på 45 cm, hvilket giver en tilstrækkelig stor overflade til at øve sig på præcisionsskydning.

Den har forskellige scorezoner, så spillere kan øve sig på at ramme specifikke mål for at opnå højere point. Dette tilføjer en konkurrenceelement til træningen og gør det sjovere og mere udfordrende.

Standeren sikrer, at skydeskiven står stabilt under brug, uanset underlaget. For ekstra fleksibilitet kan skydeskiven også hænges op på en væg eller anden lodret flade.

Skydeskiven er let at samle og demontere, hvilket gør den nem at transportere og opbevare. Dette er ideelt for familier eller grupper, der ønsker at tage skydeskiven med til forskellige begivenheder eller sammenkomster.

Med sit farverige og tiltalende design er denne skydeskive ikke kun funktionel, men også en attraktiv tilføjelse til ethvert spillerum eller udendørs legeområde. Den er velegnet til både individuel træning og konkurrencer, hvilket gør den til en fremragende gave til børn og voksne, der nyder actionfyldte spil med Nerf og X-Shot blasters.