Baby Beau Dukke 30cm

179,95 kr.

Baby Beau Dukken er en 30 cm høj dukke designet til at ligne en baby. Den er ideel for børn, der ønsker at efterligne omsorgsfulde forældreroller gennem leg.

På lager

Varenummer (SKU): 410-02027Z Kategori: EAN: 8714627020274

Produkt: Baby Beau Dukke 30cm

Beskrivelse:
Baby Beau Dukken er en charmerende og realistisk babydukke, der måler 30 cm i højden, hvilket gør den ideel til små børnehænder. Dukken er designet med stor opmærksomhed på detaljer for at efterligne udseendet og følelsen af en rigtig baby. Baby Beau har blødt vinylhoved, arme og ben med en dejligt blød krop, der gør den krammevenlig og behagelig at holde om.

Hovedet, armene og benene er omhyggeligt malet for at fremhæve realistiske detaljer som blid blush på kinderne, håndmalede øjenvipper og klart definerede fingre og tæer. Øjnene er af høj kvalitet og giver dukken et livagtigt og udtryksfuldt blik.

Dukken er klædt i en smukt designet sparkedragt med delikate mønstre og bløde, pastelfarvede toner. Tøjet er fremstillet af bløde materialer, der er nemme at tage af og på, hvilket gør Baby Beau ideel til rollespil og til at lære små børn om påklædning og pleje.

Baby Beau kommer også med en matchende hue, der hjælper med at fuldende dukkens søde udseende. Dette tilbehør tilføjer ikke kun til dukkens charme, men fremmer også finmotoriske færdigheder, når barnet øver sig i at sætte og fjerne huen.

Baby Beau Dukke 30cm velegnet til børn fra 3 år og op, Baby Beau Dukken er ikke kun et legetøj, men også et fantastisk pædagogisk værktøj, der hjælper med at udvikle empati og omsorgsevner hos børn. Dukken er fremstillet af sikre, ikke-giftige materialer og overholder alle gældende sikkerhedsstandarder, hvilket gør den til et sikkert valg for dit barn.