Legetøjs Bus 32cm

179,95 kr.

Legetøjsbussen er 32 cm lang og designet til at ligne en realistisk bus. Den er ideel til børn, der elsker at lege med køretøjer og udvikle deres fantasi og motoriske færdigheder.

På lager

Varenummer (SKU): 410-20085A Kategori: EAN: 8714627000672

Produkt: Legetøjs Bus 32cm

Beskrivelse:
Denne farverige legetøjsbus på 32 cm er designet til at efterligne en klassisk bybus, hvilket gør den til et ideelt valg for børn, der elsker køretøjer og rollespil. Bussen er fremstillet af holdbart plastik, der tåler både indendørs og udendørs leg, hvilket sikrer langvarig underholdning for dit barn.

Bussens realistiske design inkluderer detaljerede funktioner såsom klare vinduer, døre der kan åbnes, og en fungerende for- og bagdør, hvilket giver børnene en autentisk oplevelse. Indvendigt er der indrettet med sæder, så børnene kan placere deres små legetøjsfigurer som passagerer. Dette tilføjer en ekstra dimension til legen og stimulerer børnenes fantasi og sociale færdigheder.

Legetøjsbussen er udstyret med friktionshjul, der gør det nemt for børn at skubbe den fremad på forskellige overflader. Farverne på bussen er livlige og tiltalende for børn, typisk i primære farver som rød, blå og gul, hvilket gør den visuelt stimulerende.

Dette legetøj er ideelt for børn fra 3 år og op, da det hjælper med at udvikle finmotorik og koordination, mens de leger. Bussen er også en fremragende tilføjelse til enhver legetøjssamling og kan bruges i kombination med andre legetøjskøretøjer for at skabe en hel lille by af sjov.

På vores Legetøjs Bus 32cm sikkerheden er også taget i betragtning med afrundede hjørner og ikke-giftige materialer, hvilket sikrer, at børnene kan lege sikkert. Dette produkt er både EN71 og ASTM certificeret, hvilket betyder, at det opfylder de internationale standarder for legetøjssikkerhed.

Samlet set er denne 32 cm legetøjsbus en fremragende gave til børn, der elsker at lege med køretøjer, og den tilbyder timevis af underholdende og uddannelsesmæssig leg.