Glamour Shine – Styling Hoved

149,95 kr.

Glamour Shine – Styling Hoved er et legetøj designet til at øve og udforske forskellige hårstylingsteknikker. Det inkluderer forskellige tilbehør som hårspænder og børster, hvilket gør det ideelt til børn, der interesserer sig for frisørkunst.

På lager

Varenummer (SKU): 410-01564A Kategori: EAN: 8719904015646

Produktnavn: Glamour Shine – Styling Hoved

Produktbeskrivelse:
Glamour Shine Styling Hoved er det ultimative værktøj for enhver, der elsker at eksperimentere med hårstyling og makeup. Dette højkvalitets stylinghoved er designet til at simulere ægte menneskehår og hud, hvilket giver en realistisk oplevelse for brugeren.

Håret på Glamour Shine Styling Hoved er lavet af syntetiske fibre, der nøje efterligner teksturen og følelsen af ægte hår. Dette gør det muligt for brugeren at øve forskellige frisurer som fletninger, krøller, og opsætninger uden risiko for at beskadige rigtigt hår.

Styling Hovedet kommer med en robust base, der sikrer stabilitet under brug. Basen har en justerbar vinkel, så den kan tilpasses forskellige arbejdshøjder og -vinkler, hvilket gør det nemmere at arbejde rundt om hovedet.

Produktet er ideelt til både begyndere, der ønsker at udvikle deres færdigheder inden for hårstyling og makeup, og professionelle stylister, der ønsker at præsentere eller øve nye teknikker. Det er også en fremragende pædagogisk ressource for skoler og uddannelsesinstitutioner inden for skønhedspleje.

Glamour Shine er ikke kun et værktøj til at forbedre tekniske færdigheder, men også en måde at udforske kreativitet og personlig udtryk på inden for skønhedspleje. Med sin høje kvalitet og alsidighed er dette stylinghoved en værdifuld tilføjelse til enhver skønhedsentusiasts samling.