Krystal Udforskningssæt

99,95 kr.

Krystal Udforskningssæt er et pædagogisk legetøj, der giver børn mulighed for at dyrke deres egne krystaller hjemme. Sættet indeholder alt det nødvendige materiale og instruktioner til at starte og vedligeholde krystalvækst, hvilket fremmer en praktisk forståelse af geologiske processer og krystallografi.

På lager

Varenummer (SKU): 410-35905A Kategori: EAN: 8719904359054

Produkt: Krystal Udforskningssæt

Beskrivelse:
Krystal Udforskningssættet er det perfekte videnskabelige kit for børn og voksne, der ønsker at udforske den fascinerende verden af krystaller. Dette omfattende sæt indeholder alt, hvad du behøver for at dyrke dine egne krystaller hjemme og lære om deres unikke egenskaber og formationer.

Anvendelse:
Som en sjov og lærerig aktivitet for familier. Det er også en fremragende gave til børn, der interesserer sig for videnskab, natur og geologi.

Aldersgruppe:
Anbefales til børn fra 6år og op, under voksen supervision for yngre børn.

Med Krystal Udforskningssæt får du en hands-on oplevelse med naturvidenskab og en dybere forståelse for de naturlige processer, der skaber smukke krystaller. Dette sæt er ikke kun uddannelsesmæssigt, men også utroligt fascinerende at arbejde med, og resultatet er smukke krystaller, som kan udstilles i hjemmet.