Baby Beau Dukke 40cm

249,95 kr.

Baby Beau Dukke er en 40 cm høj dukke designet til at ligne en baby. Dukken er velegnet til børn, der ønsker at udvikle deres rollespilsfærdigheder og empati gennem leg.

På lager

Varenummer (SKU): 410-02002A Kategori: EAN: 8719904020022

Produkt: Baby Beau Dukke 40cm

Beskrivelse:
Baby Beau er en charmerende dukke designet til at efterligne udseendet og følelsen af en rigtig baby, hvilket gør den til en ideel følgesvend for børn. Med en længde på 40 cm passer denne dukke perfekt i en barns arme, hvilket gør den nem at bære og kramme.

Baby Beau Dukke 40cm krop er omhyggeligt fremstillet med bløde materialer, der giver en behagelig og realistisk følelse ved berøring. Hoved, arme og ben er lavet af højkvalitets vinyl, der sikrer holdbarhed og giver dukken et livagtigt udseende. Ansigtet på Baby Beau er detaljeret med håndmalede træk, herunder klare øjne, blødt tegnede øjenbryn og lyserøde kinder, hvilket tilføjer til dens charmerende udtryk.

Dukken er klædt i en finstrikket dragt, der er blød mod huden og nem at tage af og på. Tøjet er dekoreret med delikate broderier og små knapper, der tilføjer et touch af elegance. En matchende hue fuldender dukkens outfit, beskytter dens hoved og giver det et sødt, færdigt look.

Baby Beau kommer også med forskellige tilbehør, der forbedrer legen og gør interaktionen mere realistisk. Disse kan inkludere en sut, et tæppe og en lille flaske, hvilket hjælper med at stimulere rollespil og omsorgsevner hos børn.

Denne dukke er designet til at være både en legekammerat og en læringsressource, der hjælper børn med at udvikle empati og sociale færdigheder gennem pleje og interaktion. Baby Beau er velegnet til børn fra 3 år og op, hvilket gør den til en fantastisk gave til fødselsdage, helligdage eller andre særlige lejligheder.