Legetøjs Gummiged 20cm

99,95 kr.

Legetøjs Gummiged 20cm er en model af en gummiged fremstillet i børnevenlige materialer og måler 20 cm i længden. Denne legetøjs gummiged er designet til at efterligne en rigtig gummiged og er ideel til leg og læring for små børn.

På lager

Varenummer (SKU): 410-21526A Kategorier: , EAN: 8719904215268

Produkt: Legetøjs Gummiged 20cm

Beskrivelse:
Denne robuste legetøjs gummiged er designet til at inspirere til timers kreativ leg for børn over 3 år. Med en længde på 20 cm er denne model ideel for små hænder at håndtere, og dens kompakte størrelse gør den perfekt til leg både indendørs og udendørs. Gummigeden er fremstillet af højkvalitets, holdbart plastik, der tåler hårdhændet leg og alle slags vejrforhold.

Detaljerne på gummigeden er nøje udformet for at efterligne en rigtig gummiged, inklusive realistiske bevægelige dele som en fungerende frontlæsser og et drejeligt førerhus. Børn kan løfte og flytte sand, små sten eller andre materialer, hvilket tilføjer en realistisk dimension til legen og hjælper med at udvikle finmotorikken.

Farverne på legetøjet er levende og tiltalende for børn, typisk i en kombination af gult og sort, hvilket gør det let genkendeligt og spændende at lege med. Denne gummiged er ikke kun et sjovt legetøj, men også et fantastisk pædagogisk værktøj, der kan bruges til at undervise børn i grundlæggende mekaniske principper og fremme deres forståelse for byggeri og maskiner.

Sikkerheden er også taget i betragtning i designet af denne Legetøjs Gummiged 20cm. Kanterne er glatte, og materialerne er ikke-giftige, hvilket sikrer, at den er sikker for børn at lege med. Produktet er let at rengøre, hvilket gør det ideelt til hyppig brug.

Samlet set er denne 20 cm legetøjs gummiged en fremragende tilføjelse til ethvert barns legetøjssamling, der tilbyder uendelige muligheder for leg og læring.