Disko Fiber Lampe

79,95 kr.

Disko Fiber Lampe er en dekorativ belysningsenhed, der bruger fiberoptik til at skabe levende og farverige lysdisplays. Den er ideel til at tilføje en festlig atmosfære til rum eller begivenheder med sit skiftende farvespil og dynamiske lysmønstre.

Ryd

Varenummer (SKU): 410-36546Z Kategori:

Produkt: Disko Fiber Lampe

Beskrivelse:
Disko Fiber Lampen er en dekorativ belysningsenhed designet til at tilføje et futuristisk og festligt touch til ethvert rum. Lampen består af en bund, der typisk er fremstillet af holdbart sort plast, hvori der er indbygget en LED-lysbase. Fra denne base udstråler hundredvis af tynde, fleksible fibre, der skaber en strålende og dynamisk lysvisning.

Fibrene er lavet af et transparent eller let farvet materiale, der effektivt spreder lyset fra LED-basen. Når lampen tændes, lyser fibrene op fra bunden og op, og skaber en illusion af en glitrende stjernehimmel eller en blød, pulserende aura. Farverne kan variere fra enkel hvid til multifarvet, hvor nogle modeller tilbyder mulighed for at skifte mellem forskellige farver og mønstre via en indbygget controller.

Disko Fiber Lampen er ideel som stemningsskaber i hjemmet, på diskoteker, til fester eller som en del af dekorativ belysning i barer og natklubber. Den er også populær som en nattelampe i børneværelser, hvor den bløde, dæmpede belysning kan hjælpe med at skabe en beroligende atmosfære ved sengetid.

Yderligere funktioner kan omfatte:
– Justerbar lysstyrke
– Fjernbetjening til styring af farveskift og lysmønstre
– Musiksynkronisering, hvor lyset pulserer i takt til musikken
– Genopladelig base, der gør lampen bærbar og trådløs

Disko Fiber Lampen er ikke kun en lyskilde; det er en oplevelse, der forvandler og forbedrer ethvert rum med sin unikke og fængslende visuelle effekt.

Farve

Blue, Green, Lyserød