Legetøjs Frisørsæt

199,95 kr.

Legetøjs frisørsæt er designet til at stimulere børns kreativitet og rollespilsfærdigheder ved at efterligne en frisørs arbejde. Sættet indeholder typisk forskellige stykker som saks, hårtørrer, kamme og andre frisørredskaber, alle fremstillet i børnevenlige materialer.

På lager

Varenummer (SKU): 410-45972A Kategori: EAN: 8714627000207

Produkt: Legetøjs Frisørsæt

Beskrivelse:
Dette legetøjs frisørsæt er designet til at inspirere til kreativ leg og udvikle finmotoriske færdigheder hos børn. Sættet indeholder en række farverige og realistiske frisørredskaber lavet af holdbart, børnevenligt materiale.

Indhold:
– En kam og en børste i børnestørrelse.
– Sikkerhedssaks lavet af plastik, der simulerer klipning uden at være skarp.
– Frisørbelte

Design:
Alle dele er fremstillet i lyse, tiltalende farver og har afrundede kanter for sikker leg. Materialerne er lette at rengøre og robuste nok til at håndtere daglig brug af små børn.

Uddannelsesmæssige fordele:
Legetøjs frisørsættet tilbyder en fantastisk mulighed for rollespil, hvor børn kan udtrykke sig kreativt og øve sociale interaktioner. Det hjælper også med at udvikle finmotorik, når børnene håndterer de forskellige redskaber og tilbehør.

Anbefalet alder:
Sættet er velegnet til børn fra 3 år og op, da det indeholder små dele og tilbehør, der kan kræve voksenovervågning for yngre børn.

Dette legetøjs frisørsæt er ideelt til både hjemmebrug og som en del af udstyr i børnehaver og skoler, hvor børn kan lære gennem leg.