Little Stars – Dinosaur Rangle

119,95 kr.

Little Stars – Dinosaur Rangle er en farverig og sjov rangle formet som en dinosaur, designet til at stimulere babyers sanser og motoriske færdigheder. Den er lavet af børnesikkert materiale, hvilket gør den ideel til spædbørn og småbørn.

På lager

Varenummer (SKU): 410-72130A Kategori: EAN: 8719904721301

Produktnavn: Little Stars – Dinosaur Rangle

Produktbeskrivelse:

Little Stars – Dinosaur Rangle er en charmerende og stimulerende legetøj designet til at vække nysgerrighed og fremme tidlig udvikling hos spædbørn. Denne søde rangle er formet som en venlig dinosaur, der er både farverig og tiltalende for små børn. Den er fremstillet af høj kvalitet, baby-sikre materialer, der er bløde at røre ved, men holdbare nok til at modstå daglig brug.

Dinosaur-ranglen er designet med forskellige teksturer, der hjælper med at stimulere babyens følesans og finmotorik. De forskellige stoffer og materialer, som ranglen er lavet af, tilbyder en række forskellige følelser, når babyen rører og udforsker legetøjet. Dette hjælper med at udvikle taktil sansning og er ideelt for babyer, der er i den fase, hvor de opdager verden gennem berøring.

Blødt og behageligt!

Legetøjet har en blød, behagelig krop, der er let for små hænder at gribe og holde fast i. Dette fremmer udviklingen af greb og koordination. Ranglens hoved har en indbygget klokke, der laver en mild, beroligende lyd, når den rystes. Lyden er designet til at være blid for babyens ører og stimulerer høresansen uden at være overvældende.

Farverne på dinosaur-ranglen er levende og tiltalende, hvilket hjælper med at fange babyens opmærksomhed og interesse. De lyse farver og det søde dinosaur-design gør også legetøjet til en perfekt gave til baby showers eller som en første legetøj til en nyfødt.

Sikkerheden er i TOP!

Sikkerhed er en topprioritet for Little Stars, og denne rangle er ingen undtagelse. Den er testet og certificeret til at opfylde alle relevante sikkerhedsstandarder, hvilket sikrer, at den er fri for skadelige kemikalier og sikker for babyer at tygge på og lege med.

Samlet set er Little Stars – Dinosaur Rangle et ideelt første legetøj for babyer, der kombinerer sjov, funktion og sikkerhed. Det er en fantastisk måde at stimulere sanserne på, mens det også hjælper med at udvikle vigtige motoriske færdigheder i de tidlige stadier af et barns liv.