Little Stars – Dinosaur Nusseklud

129,95 kr.

Little Stars – Dinosaur Nusseklud er en blød og beroligende nusseklud designet til babyer. Den har form som en sød dinosaur, hvilket gør den til et charmerende og underholdende tilbehør for det lille barn.

På lager

Varenummer (SKU): 410-72132A Kategorier: , , EAN: 8719904721325

Produktnavn: Little Stars – Dinosaur Nusseklud

Produktbeskrivelse:
Little Stars Dinosaur Nusseklud er den perfekte bløde følgesvend for din lille én. Denne nusseklud er designet med tanke på babyers og småbørns behov for trøst og sikkerhed. Fremstillet af høj kvalitets, ultra-blødt materiale, er denne nusseklud både mild og behagelig mod barnets følsomme hud.

Designet fremstiller en charmerende grøn dinosaur, der vil fange og glæde dit barns fantasi. Dinosaur-figuren har venlige øjne og et sødt smil, hvilket gør den til en hurtig favorit hos dit barn. Farven er tiltalende og rolig, ideel for at berolige barnet ved sengetid eller under middagslure.

Nussekluden måler 30 x 30 cm, en ideel størrelse for små hænder at holde og kramme. Kanten af kluden er detaljeret med en blød, tekstureret kant, som kan hjælpe med at stimulere barnets følesans og motoriske færdigheder, når de udforsker verden omkring dem.

Denne nusseklud er let at rengøre og vedligeholde, da den kan maskinvaskes, hvilket gør den ideel for travle forældre. Den er holdbar og designet til at modstå gentagen brug, hvilket sikrer, at den kan være en langvarig trøster for dit barn.

Little Stars Dinosaur Nusseklud er en fremragende gaveide til baby showers, fødselsdage eller som en særlig gave til nye forældre. Den er både praktisk og sød, og vil uden tvivl blive en værdsat del af barnets barndom.