Robo Forces Transformer Super Biler 3-pak

199,95 kr.

Robo Forces Transformer Super Biler 3-pak indeholder tre transformerende robotlegetøjsbiler. Hver bil kan skifte mellem bil- og robotform, hvilket giver alsidig leg og underholdning.

På lager

Varenummer (SKU): 410-30134A Kategori: EAN: 8719904301343

Produkt: Robo Forces Transformer Super Biler 3-pak

Beskrivelse:
Robo Forces Transformer Super Biler 3-pak er et sæt af tre transformerende legetøjsbiler, designet til at inspirere og underholde børn med en passion for både biler og robotter. Hver bil i pakken kan transformeres fra et stilfuldt, aerodynamisk køretøj til en imponerende robotkriger med enkle trin, der er lette for børn at følge.

Funktioner:

– Variation:

Sættet inkluderer tre forskellige biler i unikke farver og designs, hver med sin egen karakteristiske robotform. Farverne er livlige og tiltalende, typisk rød, blå og grøn, hvilket gør dem lette at skelne fra hinanden.

– Transformation:

Transformationen fra bil til robot er designet til at være intuitiv og kan udføres i flere enkle trin. Dette hjælper med at udvikle børns motoriske færdigheder og problemløsningsevner.

– Holdbarhed:

Fremstillet af høj kvalitet, robust plast, der tåler hård leg. Bilerne har glatte kanter og er sikre for børn fra 3 år og op.

– Størrelse:

Hver bil måler omtrent 15 cm i længden som bil og kan transformere til en robot på omkring 20 cm høj, hvilket gør dem til en god størrelse for små hænder.

– Lege værdi:

Udover at være sjovt, stimulerer legetøjet børns kreativitet og fantasi, samtidig med at det fremmer logisk tænkning og finmotorik.

Ideel til børn, der elsker både biler og robotter, tilbyder Robo Forces Transformer timevis af underholdende og udfordrende leg, der også understøtter deres udvikling.