Schleich Eldrador Ice CrashMobile

249,95 kr.

Schleich Eldrador Ice CrashMobile er en detaljeret legetøjsmodel designet til fantasifuld leg, der forestiller et isdækket køretøj fra Schleichs Eldrador-serie. Modellen er udstyret med bevægelige dele og tilbehør, der fremmer kreativitet og eventyr i børns leg.

På lager

Varenummer (SKU): 75-42669 Kategori: EAN: 4059433731902

Schleich Eldrador Ice CrashMobile er en del af Schleichs fantasifulde Eldrador-serie, der bringer magiske og mytiske væsner til live. Ice CrashMobile er designet til at passe ind i den iskolde verden af Eldrador, hvor forskellige klaner kæmper om kontrol over verdenen.

Produktet består af en detaljeret og robust køretøj, der er fremstillet af høj kvalitets plastik, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Ice CrashMobile er udstyret med flere interaktive funktioner, der forbedrer legens dynamik og interaktivitet. Køretøjet har bevægelige dele, herunder roterende hjul og en fungerende katapult, der kan affyre isprojektiler mod fjender.

Designet af Ice CrashMobile er inspireret af iselementer og arktiske væsner. Det har en skarp, kantet æstetik med en farvepalet, der domineres af hvid, blå og sølv, hvilket giver det et frostet og imponerende udseende. Detaljerne på køretøjet inkluderer iskrystaller, frostede panserplader og skulpturelle elementer, der ligner isskulpturer.

Schleich Eldrador Ice CrashMobile kommer også med en eksklusiv figur, en iskriger, der er fuldt bevægelig og detaljeret designet med rustning og våben, der matcher køretøjets tema. Figuren kan placeres inde i køretøjet eller stå alene for at skabe forskellige scenarier og slag.

Dette legetøj er ideelt for børn, der er fascineret af fantasy og eventyr, og det stimulerer kreativ leg ved at tillade dem at udforske og skabe deres egne historier inden for Eldrador-universet. Ice CrashMobile er også kompatibel med andre figurer og sæt i Eldrador-serien, hvilket giver mulighed for endnu mere omfattende og involverende leg.