Kinetic Sand Deep Sea Dive

229,95 kr.

Kinetic Sand Deep Sea Dive er et legesæt, der indeholder farvet sand og tema-relaterede forme, som børn kan bruge til at skabe og udforske et undervandsmiljø. Sættet fremmer kreativ leg og sensorisk udvikling gennem formning og manipulation af sandet.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6069782 Kategori: EAN: 681147012691

Kinetic Sand Deep Sea Dive er et kreativt legetøjssæt designet til at stimulere børns fantasi og sensoriske færdigheder. Sættet indeholder 2 pund (ca. 0,9 kg) af det unikt formbare Kinetic Sand, kendt for sin glatte tekstur og evne til at holde formen efter berøring. Sandet i dette sæt kommer i en levende blå farve, der efterligner havets farve, hvilket tilføjer en autentisk dybhavsoplevelse.

Sættet inkluderer også en række tematiske forme og værktøjer designet til at skabe en interaktiv leg med dybhavstema. Børn kan bruge forme som skildpadder, hajer, og koraller til at skabe forskellige havdyr og scenarier på havbunden. Derudover indeholder sættet en speciel sandbakke, der fungerer som både en legeflade og opbevaringscontainer, hvilket gør det nemt at holde styr på sandet og forme.

Kinetic Sand Deep Sea Dive er ideelt til børn over 3 år og tilbyder en sjov og taktil måde at lære om havliv og økosystemer, mens de udvikler finmotorik og kreativ tænkning. Sandets unikke konsistens gør det let at forme og skulpturere, og det klæber kun til sig selv, hvilket sikrer en oprydning uden besvær. Dette legetøj er ikke kun underholdende men også uddannelsesmæssigt, da det kan bruges til at forklare videnskabelige og naturfaglige koncepter på en interaktiv og engagerende måde.