Schleich Lava CrashMobile

249,95 kr.

Schleich Lava CrashMobile er et legetøjskøretøj designet til fantasifuld leg, med robuste hjul og lava-tematiske dekorationer. Det er en del af Schleich’s Eldrador-serie, som omfatter forskellige fantasivæsener og tilbehør.

På lager

Varenummer (SKU): 75-42668 Kategori: EAN: 4059433731896

Schleich Lava CrashMobile er en del af Schleichs Eldrador-serie, som er kendt for sine fantasifulde og detaljerede figurer og legetøjssæt. Lava CrashMobile er designet til at fremstå som en robust og kraftfuld kampvogn, der hører hjemme i en verden hvor elementerne kæmper mod hinanden: ild, vand, luft og jord.

Produktet består af en imponerende kampvogn med flere funktioner. Den er udstyret med store, robuste hjul, der er designet til at klare alle typer terræn, og dens primære farver er rød og sort, hvilket reflekterer dens tilhørsforhold til lava- og ildtemaet. Kampvognen har flere bevægelige dele, herunder en fungerende katapult, der kan affyre projektiler lavet af “lava-sten”.

Detaljerne på Lava CrashMobile er nøje udformet for at give et autentisk og robust udseende. Overfladen på kampvognen har en tekstur, der ligner flydende lava, og der er små detaljer som flammer og sten, der tilføjer til den overordnede æstetik. Kampvognen er også udstyret med panserplader og spyd, der forstærker dens kampklare udseende.

Lava CrashMobile kommer sandsynligvis med en eller flere Schleich-figurer, der passer til temaet, såsom en kriger eller en magisk skabning fra Eldrador-universet. Disse figurer er også højt detaljerede og passer i skala og stil til kampvognen.

Dette legetøj er designet til at fremme kreativ leg, hvor børn kan udforske eventyr og kampe i en fantasiverden. Det er også ideelt til samlere på grund af dets høje detaljegrad og kvalitet i fremstillingen. Schleich er kendt for at producere holdbare og sikre legetøjsprodukter, og Lava CrashMobile er ingen undtagelse, lavet af ikke-giftige materialer og designet til at holde til mange timers leg.