Drikkedunk med Glimmer Lyserød

129,95 kr.

Drikkedunken er lyserød og indeholder glimmer, hvilket giver den et iøjnefaldende og festligt udseende. Den er designet til at være både funktionel og stilfuld for dem, der ønsker at tilføje lidt ekstra glans til deres hydrering.

På lager

Varenummer (SKU): 409-LE1000 Kategorier: , EAN: 7350053970007

Produkt: Drikkedunk med Glimmer Lyserød

Beskrivelse:
Denne iøjnefaldende lyserøde drikkedunk er designet til at tilføje et strejf af stil og sjov til din hydrering. Flasken er fremstillet af holdbart, BPA-frit plastik, der sikrer en sikker og sund drikkeoplevelse. Med en kapacitet på 500 ml er den ideel til både børn og voksne, og den kan nemt bæres i en rygsæk eller taske.

Drikkedunkens mest unikke træk er dens glitrende glimmerfinish, der skinner smukt i lyset og giver en festlig og legesyg effekt. Glimmerpartiklerne er sikkert indkapslet i flaskens materiale, så de ikke sløres eller falder af under brug.

Flasken er udstyret med et skruelåg, der sikrer en tæt og sikker lukning, så du undgår lækager eller spild. Låget har også en praktisk bærestrop, der gør det let at transportere flasken på farten.

Til rengøring kan drikkedunken nemt skilles ad, og både krop og låg kan vaskes i opvaskemaskinen, hvilket gør vedligeholdelsen hurtig og enkel.

Denne Drikkedunk med Glimmer Lyserød er ikke kun praktisk, men også en stilfuld accessory, der vil motivere dig til at drikke mere vand hver dag, samtidig med at den tilføjer et sjovt og personligt touch til din daglige rutine.