DIY – Veninde Armbånds Sæt

99,95 kr.

DIY – Veninde Armbånds Sæt er et kreativt sæt designet til at lave personlige venskabsarmbånd. Sættet indeholder materialer og instruktioner til at skabe unikke armbånd, som kan deles med venner.

På lager

Varenummer (SKU): 23-35173 Kategorier: , EAN: 7300009351732

Produkt: DIY – Veninde Armbånds Sæt

Beskrivelse:
DIY – Veninde Armbånds Sæt er det perfekte kreative kit til dig, der ønsker at styrke båndet mellem veninder gennem en sjov og personlig aktivitet. Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at designe og fremstille unikke venskabsarmbånd, som kan bæres som et symbol på jeres venskab.

Indhold:
– Forskelligfarvede tråde: Sættet inkluderer en række højkvalitets, farverige tråde, der er holdbare og behagelige at have på. Farverne er nøje udvalgt for at kunne matche enhver stil og præference.
– Perler og charms: En variation af perler og charms medfølger, så du kan tilføje et personligt touch til hvert armbånd. Disse kan variere fra simple og elegante designs til mere iøjnefaldende og farverige elementer.
– Låse og lukkemekanismer: Forskellige typer af låse og lukkemekanismer er inkluderet for at sikre, at armbåndene er nemme at tage på og tage af.
– Værktøj: En lille værktøjssæt med alt nødvendigt til at flette, binde knuder og tilføje perler, hvilket gør processen enkel og underholdende.
– Instruktionsbog: En detaljeret vejledning med trin-for-trin instruktioner og billeder, der viser forskellige teknikker og designs, så selv begyndere kan følge med og skabe smukke resultater.

Funktioner:
– Tilpasningsmuligheder: Med et bredt udvalg af materialer og designmuligheder kan hver bruger skabe et helt unikt armbånd, der afspejler personlig stil og venskab.
– Udvikler kreativitet: Sættet tilbyder en kreativ udfoldelse og er en fantastisk måde at udvikle fine motoriske færdigheder og en sans for farve og design.
– Styrker relationer: Fælles kreativ tid kan styrke båndet mellem venner og er en sjov måde at tilbringe tid sammen på.

Anvendelse:
Dette sæt er ideelt til fødselsdagsfester, sleepovers, ferieaktiviteter eller bare en hyggelig eftermiddag. Det er også en oplagt gaveidé til dem, der værdsætter personlige og håndlavede gaver.

Aldersgruppe:
Anbefales til børn fra 8 år og op, men også voksne kan finde glæde ved at bruge dette sæt.

Med DIY – Veninde Armbånds Sæt kan du og dine veninder nyde timer af kreativ sjov, mens I skaber minder og smykker, der varer ved.