PolarB – Klodstog i Træ

249,95 kr.

PolarB – Klodstog i Træ er et legetøjstog lavet af træ, designet til at fremme kreativ leg og motoriske færdigheder hos børn. Togsettet inkluderer farverige klodser, der kan stables og arrangeres på forskellige måder for at skabe forskellige togkonfigurationer.

På lager

Varenummer (SKU): 409-V44231 Kategori: EAN: 6971608442315

Produktnavn: PolarB – Klodstog i Træ

Produktbeskrivelse:
PolarB Klodstog i Træ er et charmerende og klassisk legetøj, designet til at inspirere til kreativ leg og udvikle finmotoriske færdigheder hos børn. Dette tog er fremstillet af høj kvalitet, miljøvenligt træ, og er malet med børnesikre, ikke-giftige farver, hvilket gør det sikkert og holdbart for små børnehænder.

Togsettet består af et lokomotiv og to vogne, som nemt kan kobles sammen og adskilles takket være et enkelt og robust koblingssystem. Hver vogn har sin egen unikke funktion: den første vogn har stableklodser, som kan stables på forskellige måder for at bygge tårne eller andre strukturer, mens den anden vogn har en række farverige former, der passer ind i tilsvarende huller, hvilket er ideelt til at lære om former og farver.

Længden af toget giver også børn mulighed for at udvikle deres gå- og løbefærdigheder, da de kan trække toget efter sig på dens robuste hjul. Hjulene er glatte og vil ikke ridse gulve, hvilket gør toget velegnet til leg både indendørs og udendørs.

PolarB Klodstoget er ikke kun et legetøj, men også et pædagogisk værktøj, der hjælper børn med at udvikle deres evne til problemløsning, hånd-øje koordination og logisk tænkning. Det er ideelt for børn i alderen 1-3 år.

Dette produkt er en fremragende gaveidé til småbørn, der vil værdsætte de mange timer af underholdning og læring, det vil bringe. Med sit klassiske design og farverige udseende vil PolarB Klodstog i Træ være en attraktiv tilføjelse til ethvert børneværelse eller legeområde.