PolarB – Hammerbræt i Træ

149,95 kr.

PolarB Hammerbræt i Træ er et pædagogisk legetøj designet til at forbedre børns motoriske færdigheder og koordination. Sættet inkluderer et træbræt med huller og farverige træhammer, som børn kan bruge til at banke brikkerne ned igennem hullerne.

På lager

Varenummer (SKU): 409-V44207 Kategori: EAN: 6971608442070

Produktnavn: PolarB – Hammerbræt i Træ

Produktbeskrivelse:
PolarB Hammerbræt i Træ er et klassisk og underholdende legetøj designet til at fremme motoriske færdigheder og koordination hos små børn. Dette holdbare og miljøvenlige legetøj er fremstillet af høj kvalitet, bæredygtigt træ, og er sikkert og robust for små børnehænder.

Hammerbrættet består af en flad træbase, hvor der er indbygget flere små, farverige cylindre, som børnene kan slå ned med en træhammer. Hver cylinder er malet i lyse, tiltalende farver, der fanger barnets opmærksomhed og stimulerer deres visuelle perception. Farverne er vandbaserede og ikke-giftige, hvilket gør dem sikre for børn at lege med.

Produktet er designet til at udvikle børns finmotorik og hånd-øje koordination, idet de lærer at målrette og slå præcist på de små cylindre. Det hjælper også med at styrke musklerne i hænder og arme samt forbedre koncentrationsevnen.

PolarB Hammerbræt i Træ er ideelt for børn fra 18 måneder og op, og det er en fremragende måde at introducere dem til en sjov og lærerig aktivitet, der kan holde dem engageret i timevis. Produktet er let at rengøre og vedligeholde, hvilket sikrer langvarig brug og holdbarhed.

Dimensioner:
– Størrelse: Typisk omkring 30 cm i længden og 15 cm i bredden, men kan variere.
– Vægt: Let nok til at små børn kan håndtere det uden problemer.

Sikkerhedsinformation:
– Overholder gældende sikkerhedsstandarder for børnelegetøj.
– Anbefales til børn fra 18 måneder og ældre.

Med PolarB Hammerbrættet får dit barn ikke kun et legetøj, men en mulighed for at udvikle vigtige færdigheder på en sjov og interaktiv måde.