PolarB – Stable Ringe i Træ

179,95 kr.

PolarB – Stable Ringe i Træ er et pædagogisk legetøj designet til at fremme motoriske færdigheder og farvegenkendelse hos små børn. Sættet består af en base med en pind, hvor børnene kan stable farverige træringe i forskellig størrelse.

På lager

Varenummer (SKU): 409-V44022 Kategori: EAN: 6971608440229

PolarB – Stable Ringe i Træ er et klassisk og lærerigt legetøj designet til at fremme motoriske færdigheder og farvegenkendelse hos små børn. Dette sæt består af en solid træbase med en lodret pind, hvor børn kan stable otte farverige ringe i forskellige størrelser og farver. Hver ring er omhyggeligt slebet for at sikre en glat og sikker overflade, der er behagelig for børn at røre ved og håndtere.

Produktet er fremstillet af højkvalitets træ og malet med børnesikre, ikke-giftige maling, der opfylder alle gældende sikkerhedsstandarder. Farverne er levende og tiltalende, hvilket gør det til en visuel stimulering for barnet, mens de lærer at genkende og navngive forskellige farver.

Størrelsen på ringene og deres rækkefølge hjælper børn med at udvikle deres evne til at skelne mellem forskellige størrelser og øve deres finmotorik, når de griber og placerer ringene på pinden. Den største ring er placeret nederst, og de bliver gradvist mindre, hvilket også introducerer barnet til koncepter som størrelse og sortering.

PolarB – Stable Ringe i Træ er ideelt til børn fra 1 år og op, og det er både en sjov og uddannelsesmæssig tilføjelse til ethvert hjem, børnehave eller venteværelse. Det er også en populær gaveidé til fødselsdage og andre lejligheder, hvor man ønsker at give en gave, der er både sjov og fremmer læring og udvikling.