Puslespil i Træ – Køretøjer

129,95 kr.

Puslespil i Træ – Køretøjer er et børnevenligt puslespil fremstillet af træ, der indeholder forskellige køretøjsmotiver. Det er designet til at fremme finmotorik og køretøjskendskab hos små børn.

På lager

Varenummer (SKU): 409-V44069 Kategorier: , EAN: 6971608440694

Produkt: Puslespil i Træ – Køretøjer

Beskrivelse:
Dette puslespil i træ med temaet køretøjer er designet til at underholde og uddanne børn, samtidig med at det fremmer deres motoriske færdigheder og problemløsningsevner. Puslespillet består af en robust træramme, der indeholder flere puslespilsbrikker, som tilsammen danner forskellige køretøjer.

Hver brik er lavet af høj kvalitetstræ med glatte kanter, der er sikre for små børnehænder. Brikkerne er store nok til at være lette at håndtere for små børn, og de passer komfortabelt ind i rammen, hvilket gør det nemt for børnene at placere dem korrekt.

Motiverne på puslespillet inkluderer en række forskellige køretøjer, såsom en politibil, en brandbil, en ambulance, og en skolebus. Hvert køretøj er farverigt og detaljeret, hvilket gør det attraktivt for børn og hjælper dem med at lære at genkende forskellige typer køretøjer.

Puslespillet er ikke kun en sjov aktivitet, men også en uddannelsesmæssig oplevelse, der hjælper børn med at udvikle finmotorik, hånd-øje koordination, og evnen til at genkende og matche former og farver. Det er ideelt til børn i alderen 2-5 år.

Produktet er let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det til et praktisk valg for travle forældre. Det er også holdbart nok til at modstå gentagen brug, hvilket gør det til en langvarig tilføjelse til ethvert hjem, børnehave eller skoleindstilling.

Samlet set er dette træpuslespil med køretøjstema en fremragende ressource for børns tidlige læring og udvikling, der kombinerer sjov, uddannelse og sikkerhed i et enkelt, attraktivt produkt.