Træ Puslespil Dyr

129,95 kr.

Træ Puslespil Dyr er et puslespil lavet af træ med motiver af forskellige dyr, designet til at fremme motoriske færdigheder og dyreerkendelse hos børn. Det er både uddannelsesmæssigt og underholdende for yngre børn.

På lager

Varenummer (SKU): 409-V44068 Kategorier: , EAN: 6971608440687

Produkt: Træ Puslespil Dyr

Beskrivelse:
Dette træ puslespil med dyremotiver er designet til at underholde og uddanne børn, samtidig med at det fremmer deres motoriske færdigheder og problemløsningsevner. Puslespillet er fremstillet af høj kvalitet, miljøvenligt træ, der er holdbart og sikkert for børn at lege med. Overfladen af hver puslespilsbrik er glat poleret og fri for skarpe kanter, hvilket gør det sikkert for små hænder.

Puslespillet består af en række forskellige dyrefigurer, som kan inkludere alt fra en løve, elefant og giraf til mindre dyr som en frø eller en fugl. Hver figur er farverigt malet med ikke-giftige maling, der er sikker for børn og tilføjer en visuel appel, der fanger børnenes opmærksomhed.

Størrelsen på puslespilsbrikkene er tilpasset små børnehænder, og de er lette at gribe og placere på puslespillets base. Basen har indgraverede konturer af de forskellige dyr, hvilket hjælper børnene med at finde ud af, hvor hver brik skal placeres. Dette understøtter udviklingen af genkendelsesevner og logisk tænkning.

Produktet er ideelt til børn fra 3 år og op, og det kan bruges både i hjemmet og i pædagogiske sammenhænge som skoler og daginstitutioner. Det er også en fremragende gaveidé til børn, der elsker dyr og puslespil.

Træ Puslespil Dyr er ikke kun en sjov aktivitet, men også en lærerig oplevelse, der hjælper børn med at udvikle vigtige færdigheder som finmotorik, hånd-øje koordination, samt evnen til problemløsning og tålmodighed. Dette puslespil er en tidløs legetøj, der kan nydes af flere generationer.