Pengepung – Plys Rosa Leopard

99,95 kr.

Denne pengepung er fremstillet i plys med et rosa leopardprint, hvilket giver den et unikt og iøjnefaldende udseende. Den er designet til at opbevare penge og kort sikkert og stilfuldt.

På lager

Varenummer (SKU): 40-801751A Kategori: EAN: 7036579800461

Produkt: Pengepung – Plys Rosa Leopard

Beskrivelse:
Denne charmerende pengepung er designet til at kombinere funktionalitet med et strejf af vildskab. Pengepungen er fremstillet af højkvalitets plysstof, der giver en blød og behagelig følelse ved berøring. Farven er en iøjnefaldende rosa med et leopardprint, der tilføjer et moderne og stilfuldt look.

Pengepungen måler cirka 15 cm i længden og 10 cm i højden, hvilket gør den til en ideel størrelse for daglig brug. Den kan nemt rumme kort, kontanter og små personlige genstande. Indvendigt er den udstyret med flere kortslots og et rum til sedler, hvilket gør det let at organisere indholdet.

Lukkemekanismen består af en robust lynlås, der sikrer, at alle dine værdigenstande er sikkert opbevaret. Lynlåsen er let at åbne og lukke, hvilket giver hurtig adgang til pengepungens indhold.

Designet er både legende og praktisk, hvilket gør denne pengepung til et perfekt valg for dem, der ønsker at udtrykke deres personlige stil. Den er ideel til daglig brug eller som en unik gave til en særlig anledning.