Pengepung – Gaming

99,95 kr.

Denne pengepung er designet med et gaming-tema, hvilket gør den ideel for spilentusiaster. Den kombinerer funktionalitet med et stilfuldt udseende, der appellerer til gamere.

På lager

Varenummer (SKU): 40-8-801753A Kategori: EAN: 7036579800447

Produkt: Gaming Pengepung

Beskrivelse:
Denne gaming-inspirerede pengepung er designet til den passionerede gamer, der ønsker at udtrykke sin hobby gennem sine hverdagsaccessories. Pengepungen kombinerer funktionalitet med et stilfuldt, gamer-centreret design, hvilket gør den til et must-have for enhver spilentusiast.

Materialer:
Pengepungen er fremstillet af høj kvalitet, slidstærkt syntetisk læder, der sikrer lang holdbarhed og en premium følelse. Indvendigt er den foret med et blødt, ridsefrit stof for at beskytte dine kort og kontanter.

Design:
Udvendigt præsenterer pengepungen et iøjnefaldende digitalt print med populære gaming-elementer som controllere, tastaturer, headsets og ikoniske spilfigurer. Farveskemaet er typisk mørkt med neonfarvede detaljer, der giver et moderne og ungdommeligt udtryk.

Layout:
Pengepungen har en praktisk og rummelig opbygning. Den indeholder flere kortslots, der kan rumme op til 10 kreditkort, samt et gennemsigtigt ID-vindue til nem adgang til identifikationskort. Derudover er der et rummeligt seddelrum og et separat møntrum med lynlås, hvilket gør det nemt at organisere og adskille mønter fra andre genstande.

Funktionalitet:
Denne pengepung er ikke kun stilfuld, men også yderst funktionel. Den kompakte størrelse gør den let at bære i lommen uden at være for stor eller klodset. Lynlåsen og de sikre lukkemekanismer sørger for, at dine værdigenstande er beskyttet under transport.

Ideel til:
Denne pengepung er perfekt for den gamer, der ønsker at vise sin passion for gaming. Den er ideel som en personlig accessory eller som en gave til venner og familie, der også nyder gaming.

Samlet set er denne gaming pengepung en fremragende kombination af stil, funktionalitet og gaming-kultur, hvilket gør den til en unik tilføjelse til enhver gamers samling af tilbehør.