Pengepung – Swag

99,95 kr.

Pengepung – Swag er en stilfuld og funktionel accessory designet til at opbevare penge og kort sikkert. Den kombinerer moderne design med praktisk anvendelighed, ideel for den modebevidste forbruger.

På lager

Varenummer (SKU): 40-8-801714A Kategori: EAN: 7073334006263

Produkt: Pengepung – Swag

Beskrivelse:
Pengepungen “Swag” er designet til den moderne forbruger, der værdsætter både stil og funktionalitet. Denne pengepung er fremstillet af højkvalitets ægte læder, hvilket sikrer både holdbarhed og en luksuriøs følelse. Med sine kompakte dimensioner på 11 cm i længden og 9 cm i bredden passer den perfekt i enhver lomme eller taske uden at være for omfangsrig.

“Swag” pengepungen åbner op til en velorganiseret indretning, der omfatter flere kortslots, to seddelrum og et transparent ID-vindue, hvilket gør det nemt at opbevare og tilgå kreditkort, kontanter og identifikation. Derudover er der et sikkert rum med lynlås til mønter, hvilket sikrer, at småpenge forbliver sikkert på plads.

Designet er både klassisk og moderne med fine syninger, der fremhæver læderets kvalitet og pengepungens håndværk. Farvevalget er typisk sofistikeret sort eller brun, hvilket gør den ideel til både mænd og kvinder, der søger en stilfuld, men diskret accessory.

“Swag” pengepungen er ikke kun praktisk, men også sikker. Den er udstyret med RFID-blokerende teknologi, der beskytter dine kort mod uautoriserede skanninger og elektronisk tyveri, hvilket gør den til en ideel følgesvend for den sikkerhedsbevidste forbruger.

Samlet set kombinerer “Swag” pengepungen elegance med praktisk anvendelighed, hvilket gør den til et must-have tilbehør for enhver, der ønsker at organisere deres personlige ejendele med stil.