Pengepung – Dinosaur Skelet

99,95 kr.

Denne pengepung er dekoreret med et dinosaur skelet motiv, hvilket giver den et unikt og iøjnefaldende udseende. Den er designet til at opbevare kort og kontanter, og er både praktisk og stilfuld for dinosaur-entusiaster.

På lager

Varenummer (SKU): 40-8-801704A Kategori: EAN: 7073334003224

Produkt: Pengepung – Dinosaur Skelet

Beskrivelse:
Denne unikke pengepung er designet til dinosaur-entusiaster og modebevidste individer, der ønsker at kombinere funktionalitet med et iøjnefaldende design. Pengepungen er fremstillet af høj kvalitet, holdbart materiale, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for daglig slitage.

Designet fremhæver et detaljeret og realistisk præget skelet af en dinosaur, der strækker sig over hele overfladen af pengepungen. Dette skelet er ikke kun en visuel attraktion, men også en følbar tekstur, der tilføjer et unikt taktilelement til produktet.

Indvendigt er pengepungen rummelig og praktisk indrettet med flere kortslots, en seddelholder og et separat rum med lynlås til mønter. Dette sikrer, at alle dine værdigenstande er organiseret og let tilgængelige. Pengepungens indre foring er lavet af et blødt stof, der beskytter dine kort og sedler mod ridser.

Farven på pengepungen er neutral med en mat finish, hvilket gør den passende til både mænd og kvinder og nem at koordinere med forskellige stilarter af tøj og tilbehør. Lukkemekanismen består af en robust og pålidelig lynlås, der sikrer, at indholdet forbliver sikkert indeni.

Denne pengepung er ikke kun en praktisk accessory, men også et statement piece, der viser din passion for palæontologi og din sans for unikt design. Den er ideel som en gave til både unge og voksne, der har en forkærlighed for fortidsdyr og ønsker at tilføje et element af eventyr til deres hverdagstilbehør.