Tinka – Pung – Skateboard

99,95 kr.

Tinka-pungen er designet med et skateboard-tema, hvilket gør den ideel for skateboarding-entusiaster. Den er praktisk til opbevaring af kort og kontanter, og dens unikke stil skiller sig ud i mængden.

På lager

Varenummer (SKU): 40-8-801707A Kategori: EAN: 7036579800416

Produkt: Tinka Pung – Skateboard

Beskrivelse:
Tinka Pung – Skateboard er en unik og stilfuld pung designet specielt til skateboardentusiaster. Denne pung kombinerer funktionalitet med et cool, urbant design, der appellerer til både unge og voksne. Pungen er fremstillet af høj kvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og lang levetid, selv under de mest krævende forhold.

Materialer:
Pungen er lavet af robust, vandafvisende polyester og ægte læderdetaljer, der tilføjer et touch af elegance og styrke. Lynlåsene er af metal, hvilket sikrer, at dine værdigenstande er sikre og let tilgængelige.

Design:
Designet af Tinka Pung – Skateboard er inspireret af skateboardkulturen. Den har et dynamisk, grafisk print med skateboards og relaterede motiver, som giver den et ungdommeligt og energisk udseende. Farveskemaet er typisk sort og gråt med pops af mere levende farver som rød eller blå for at fremhæve detaljerne.

Funktioner:
– Ruminddeling: Pungen indeholder flere rum og lommer, der gør det nemt at organisere kort, kontanter og små personlige genstande. Der er et dedikeret rum til mønter, der lukkes sikkert med en lynlås.
– RFID-beskyttelse: For at øge sikkerheden er pungen udstyret med RFID-blokerende teknologi, der beskytter dine kort mod uautoriseret scanning.
– Kompakt størrelse: Pungen er designet til at være let og kompakt, hvilket gør den ideel til at tage med på farten, hvad enten det er på skateboard eller i dagligdagen.

Mål:
Pungen måler ca. 12 cm i længden, 9 cm i højden og 2 cm i bredden, hvilket gør den til den perfekte størrelse for at passe i en baglomme eller en mindre taske.

Ideel til:
Tinka Pung – Skateboard er perfekt for den modebevidste skateboarder eller enhver, der ønsker en pung med et unikt og sporty udseende. Den er også en ideel gave til teenagere eller voksne, der værdsætter praktisk design kombineret med en stærk visuel stil.