Tinka – Pung – Enhjørning

99,95 kr.

Tinka-pungen er designet med et enhjørningtema, hvilket gør den attraktiv for dem, der elsker fantasifulde og magiske motiver. Den er praktisk til opbevaring af små personlige genstande som penge og kort.

På lager

Varenummer (SKU): 40-8-801730A Kategori: EAN: 7036579800454

Produkt: Tinka – Pung – Enhjørning

Beskrivelse:
Tinka pungen med enhjørning-tema er en charmerende og praktisk accessory designet til at tilføje et magisk touch til hverdagen. Denne pung er fremstillet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug og er ideel til børn eller enhver, der elsker eventyrlige og fantasifulde designs.

Designet er yderst tiltalende med en farverig illustration af en sød enhjørning omgivet af stjerner og regnbuer, der pryder forsiden af pungen. Farvesammensætningen er lys og indbydende med primære farver som pink, blå og lilla, der appellerer til enhjørningens magiske verden.

Pungen åbnes og lukkes med en robust lynlås, der sikrer, at indholdet forbliver sikkert indeni. Indvendigt er der flere rum og en lille lomme, hvilket gør det nemt at organisere mønter, sedler og små personlige genstande. Materialet indeni er blødt og beskyttende, hvilket er ideelt til at opbevare små skatte.

Størrelsen på pungen er kompakt og perfekt til at passe i små hænder eller i en taske uden at optage for meget plads. Den lette vægt gør den også ideel til daglig brug.

Tinka – Pung – Enhjørning er ikke kun praktisk, men også en fantastisk gaveidé til børn eller voksne, der elsker unikke og fantasifulde accessories. Den er velegnet til forskellige anledninger som fødselsdage, jul eller som en sød overraskelse til en særlig person.