Pengepung – Enhjørning

99,95 kr.

Denne pengepung har et farverigt enhjørning-design, der appellerer til dem, der elsker fantasifulde og legende motiver. Den er praktisk til opbevaring af penge og kort, og dens unikke stil gør den til et populært valg for børn og unge.

På lager

Varenummer (SKU): 40-8-801728 Kategori: EAN: 7036578017280

Produkt: Pengepung – Enhjørning

Beskrivelse:
Denne charmerende pengepung med enhjørning-tema er designet til at tilføje et magisk touch til hverdagen. Pengepungen er fremstillet af holdbart, højkvalitets syntetisk læder, der sikrer langvarig brug og nem vedligeholdelse. Den måler cirka 12 cm i længden, 8 cm i højden og 2 cm i bredden, hvilket gør den både rummelig og kompakt nok til at passe i de fleste tasker og rygsække.

Fronten af pengepungen præsenterer et farverigt og iøjnefaldende design af en sød enhjørning omgivet af stjerner og regnbuer, trykt i høj opløsning for at sikre klare og levende farver. Farveskemaet er primært i pastelfarver, hvilket tilføjer en blød og drømmende æstetik.

Indvendigt er pengepungen udstyret med flere kortslots, der kan rumme op til fem kort, herunder kreditkort, ID-kort og medlemskort. Derudover indeholder den et rum til sedler samt et lille lynlåsrum til mønter, hvilket gør det nemt at organisere og sikre dine værdigenstande.

Lukkemekanismen består af en robust lynlås, der sikrer, at indholdet forbliver sikkert indeni, mens den lette adgang til dine ejendele bevares. Denne pengepung er ikke kun praktisk, men også et stilfuldt tilbehør, der vil glæde enhver, der elsker enhjørninger og farverige designs.

Velegnet til både børn og voksne, denne enhjørning pengepung er en ideel gave til fødselsdage, jul eller som en særlig overraskelse til enhjørning-entusiaster.