Lego Super Heroes – 76287 Iron Man med motorcykel og Hulk

129,95 kr.

Lego Super Heroes sættet 76287 indeholder figurerne Iron Man og Hulk samt en bygbar motorcykel. Sættet lader børn genskabe actionfyldte scener fra Marvel-universet.

På lager

Varenummer (SKU): 9-76287 Kategori: EAN: 5702017590103

Produkt: Lego Super Heroes – 76287 Iron Man med motorcykel og Hulk

Beskrivelse:
Lego Super Heroes 76287 sættet er en spændende og dynamisk byggeoplevelse for fans af Marvels univers. Dette sæt indeholder to ikoniske figurer fra Marvels verden: Iron Man og Hulk. Med i sættet følger Iron Mans avancerede motorcykel, som er designet med en række detaljer, der reflekterer hans teknologiske ekspertise og stil.

Iron Man-figuren er udstyret med en rød og guld rustning, der er tro mod hans klassiske udseende i tegneserierne og filmene. Figuren kan placeres på motorcyklen eller stå alene med forskellige poseringsmuligheder takket være de bevægelige led.

Hulk-figuren er imponerende stor i forhold til standard LEGO minifigurer, hvilket afspejler hans enorme størrelse og styrke. Hans udtryk og detaljer i ansigtet fanger hans aggressive og kraftfulde natur. Hulk kan også poseres med bevægelige arme og ben, hvilket giver mulighed for at genskabe klassiske kampscener.

Motorcyklen, som er særligt designet til Iron Man, har et futuristisk look med glatte linjer og integrerede våbensystemer. Farveskemaet i rød og guld matcher Iron Mans rustning, og detaljerne som justerbare vinger og skydere tilføjer et element af leg og interaktivitet.

Sættet indeholder også forskellige tilbehør som små våben og ekstra elementer, der kan bruges til at tilpasse figurerne og motorcyklen. Dette giver børn og samlere mulighed for at skabe deres egne historier eller genskabe scener fra Marvel-filmene.

Med 68 dele tilbyder dette LEGO sæt en underholdende og udfordrende byggeoplevelse for børn fra 7 år og op, samtidig med at det tilføjer værdi til enhver LEGO Super Heroes samling.

 

Lego Super Heroes – 76287 Iron Man med motorcykel og Hulk