Lego Star Wars – 75398 C-3PO

1.249,00 kr.

Lego Star Wars – 75398 C-3PO er et byggesæt, der gengiver den ikoniske Star Wars-figur C-3PO i Lego-form. Sættet indeholder detaljerede elementer, der fanger C-3PO’s karakteristiske træk, og er designet til fans af både Lego og Star Wars.

På lager

Varenummer (SKU): 9-75398 Kategori: EAN: 5702017584508

Produktet “Lego Star Wars – 75398 C-3PO” er en detaljeret byggesæt, der repræsenterer den ikoniske protokoldroide C-3PO fra Star Wars-universet. Sættet består af flere hundrede LEGO klodser, der nøje er designet til at genskabe C-3PO’s karakteristiske gyldne udseende og funktioner.

Lego Star Wars – 75398 C-3PO Modellen inkluderer bevægelige led, så C-3PO kan poseres i forskellige stillinger, hvilket gør den ideel til både udstilling og leg. Hovedet, arme og ben kan drejes, og detaljerne på kroppen afspejler præcist droidens design i filmene, inklusive de indviklede ledninger og paneler.

Sættet er målrettet mod både børn og voksne samlere og fans af Star Wars, og det tilbyder en engagerende byggeoplevelse samt en dybdegående forståelse af karakterens design. Når modellen er færdigbygget, fungerer den som en fremragende udstillingsgenstand, der kan pryde enhver hylde eller skrivebord.

Pakken indeholder også en illustreret vejledning, der gør det nemt at følge med i byggeprocessen trin for trin, hvilket sikrer en sjov og tilfredsstillende oplevelse.