Schleich Eldrador – Skyggeulv

129,95 kr.

Schleich Eldrador – Skyggeulv er en detaljeret og håndmalet figur, der forestiller en mytisk ulv med imponerende vinger og skarpe kløer. Denne figur er en del af Schleichs Eldrador-serie, som omfatter forskellige fantasivæsener designet til leg og samling.

På lager

Varenummer (SKU): 1196174 Kategori: EAN: 4059433458625

Produktnavn: Schleich Eldrador – Skyggeulv

Produktbeskrivelse:
Schleich Eldrador Skyggeulv er en del af Schleichs fantasifulde Eldrador-serie, der bringer mystiske væsner og spændende eventyr til børneværelset. Skyggeulven er designet med imponerende detaljerigdom, der vækker fantasien til live og inviterer til timevis af leg.

Figuren måler cirka 15 cm i længden og er fremstillet af højkvalitets plastik, der sikrer holdbarhed og sikkerhed under leg. Skyggeulven er håndmalet med stor præcision, hvilket giver hver figur et unikt udtryk med livagtige detaljer såsom skinnende øjne, skarpe tænder og en tekstureret pels, der ser både vild og realistisk ud.

Skyggeulven fra Eldrador-serien er ikke kun en legefigur, men også en del af en større fortælling om kampen mellem gode og onde kræfter i Eldrador-universet. Figuren repræsenterer skyggeelementet, og dens design inkluderer mørke og mystiske farver som sort og mørkegrå, hvilket understreger dens rolle i den mørke del af Eldrador-verdenen.

Produktet er ideelt for børn i alderen 5 år og op, som elsker rollespil og eventyr. Det stimulerer kreativitet og fantasi og kan bruges alene eller sammen med andre figurer fra Eldrador-serien for at skabe omfattende slag og eventyrscenarier.

Skyggeulven er perfekt som gave til børn, der holder af actionfyldte lege og eventyr, og som har en forkærlighed for fantasy og mystiske væsner. Den er også velegnet som samlerobjekt for fans af Schleichs detaljerede figurer.