Schleich Eldrador – Lava Øgle

179,95 kr.

Schleich Eldrador – Lava Øgle er en detaljeret legetøjsfigur, der forestiller en mytisk øgle fra Schleichs Eldrador-serie. Figuren er designet til at inspirere fantasifuld leg med dens karakteristiske lava-tema og robuste konstruktion.

På lager

Varenummer (SKU): 75-70156 Kategori: EAN: 4059433696829

Produktnavn: Schleich Eldrador – Lava Øgle

Produktbeskrivelse:
Schleich Eldrador Lava Øgle er en del af Schleichs fantasifulde Eldrador-serie, der bringer mystiske væsner til live for børn og samlere. Denne imponerende figur repræsenterer en lava øgle, der bor i de brændende dybder af Eldradors lavaverden.

Designet af Lava Øglen er detaljeret og realistisk med en tekstur, der efterligner skinnende, smeltet lava. Figuren er håndmalet med røde og sorte nuancer, der fremhæver dens glødende og farlige natur. Øglens ryg og hale er prydet med skarpe, krystallignende pigge, der giver den et fængslende og truende udseende.

Lava Øglen er fremstillet i holdbart plastmateriale, der sikrer lang levetid og modstandsdygtighed mod børns leg. Figuren måler cirka 15 cm i højden og 18 cm i længden, hvilket gør den til en imponerende tilføjelse til enhver samling.

Figuren er designet til at fremme kreativ leg og kan bruges alene eller sammen med andre figurer fra Eldrador-serien for at skabe episke slag og eventyrscenarier. Lava Øglen er ideel for børn i alderen 5 år og op, samt for samlere, der sætter pris på detaljeret håndværk og fantasifulde skabninger.

Schleich er kendt for sin høje kvalitet og nøjagtighed i detaljerne, og Lava Øglen er ingen undtagelse. Denne figur er ikke kun en legetøjsfigur, men også et kunstværk, der kan inspirere og engagere brugere i alle aldre.