Hama maxi Gabby’s Dollhouse Perlesæt

199,95 kr.

Hama maxi Gabby’s Dollhouse Perlesæt er et kreativt sæt designet til børn, som indeholder store perler der kan sammensættes til figurer fra Gabby’s Dollhouse. Sættet fremmer finmotorik og kreativitet hos børn gennem leg og perlesammensætning.

På lager

Varenummer (SKU): 20-388754 Kategori: EAN: 028178087548

Hama Maxi Gabby’s Dollhouse Perlesæt er et kreativt og farverigt sæt designet til børn, der elsker at lave perleplader og samtidig er fans af Gabby’s Dollhouse. Sættet indeholder store perler, som er ideelle for mindre børn, da de er lettere at håndtere og arbejde med. Perlerne kommer i en række levende farver, der er nøje udvalgt for at kunne genskabe figurer og elementer fra Gabby’s Dollhouse universet.

I sættet indgår flere skabeloner, der viser, hvordan man kan lægge perlerne for at skabe billeder af Gabby og hendes venner samt forskellige genstande og scener fra serien. Disse skabeloner er lette at følge, hvilket gør det muligt for børn at opnå gode resultater med deres perlekreationer.

Perlesættet inkluderer også en stor, klar perleplade, hvor børnene kan placere deres perler. Når perledesignet er færdigt, kan en voksen hjælpe med at smelte perlerne sammen med et strygejern, hvilket sikrer, at børnenes kunstværker kan bevares og eventuelt bruges som dekoration.

Hama Maxi Gabby’s Dollhouse Perlesæt er ikke kun en sjov og underholdende aktivitet, men også god for udviklingen af finmotorik og farvegenkendelse. Det er velegnet til børn fra 3 år og op, og det giver en fantastisk mulighed for at stimulere kreativitet og fantasi, mens børnene skaber deres egne Gabby’s Dollhouse inspirerede perlekreationer.